Wiza Turystyczna Tajlandia


WAŻNA INFORMACJA DLA OBYWATELI RP UDAJĄCYCH SIĘ DO KRÓLESTWA TAJLANDII

Z dniem 11 sierpnia 2011 r. obywatele Polski udający się w celach turystycznych do 30 dn,i nie potrzebują wiz przy przy wjeździe do Królestwa Tajlandii.