Wiza Turystyczna Rosja


Niezbędne dokumenty:

  • 1 wniosek wizowy,
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy dłużej od daty zakończenia ważności wizy. W paszporcie powinny być co najmniej 2 czyste strony,
  • 1 kolorowe aktualne zdjęcie, twarz na wprost (3,5cm x 4,5cm),
  • voucher turystyczny,
  • obowiązkowe ubezpieczenie kosztów leczenia za granicą.

 

WIZA TURYSTYCZNA 324zł +VAT – 5 dni czas oczekiwania

 80 zł + VAT voucher turystyczny

do ceny wizy należy doliczyć koszt obowiązkowego ubezpiecznia medycznego, cena zależna od ilości dni.

 

TUTAJ ZAREZERWUJESZ HOTEL W ROSJI

 

Do ceny pośrednictwa należy doliczyć ewentualne koszty przesyłki dokumentów do miasta, w którym znajduje się placówka dyplomatyczna