Wiza Biznesowa Tajlandia


Niezbędne dokumenty:

  • paszport (ważny min. 6 miesięcy dłużej niż koniec ważności wyrabianej wizy),
  • 1 fotografia,
  • wniosek wizowy wypełniony po angielsku,
  • zaproszenie z Tajlandii,
  • pismo delegujące z polskiej firmy.

Hotel:


TUTAJ ZAREZERWUJESZ HOTEL W TAJLANDII

 

Czas oczekiwania na wizę:

  • wiza biznesowa –  2 dni robocze

Opłata konsularna:

  • 220 PLN – wiza  na 30 dni przez 3 miesiące od daty wydania,

Pośrednictwo:

 

Rodzaj/Czas oczekiwania 2 dni robocze
Wiza biznesowa 85 zł

 

 

Dokumenty do pobrania:

Zapisz wniosek wizowy na dysk