Wiza Biznesowa Rosja


Niezbędne dokumenty:

  • 1 wniosek wizowy,
  • paszport ważny min. 6 miesięcy od daty zakończenia ważności wizy. W paszporcie powinny być co najmniej 2 czyste strony,
  • 1 kolorowe aktualne zdjęcie, twarz na wprost (3,5cm x 4,5cm),
  • zaproszenie biznesowe do Rosji,
  • obowiązkowe ubezpieczenie kosztów leczenia za granicą.

WIZA ROCZNA WIELOKROTNA – 769zł brutto -czas realizacji około miesiąca

 

do ceny wizy należy doliczyć koszt obowiązkowego ubezpiecznia medycznego na rok – 198zł

 

TUTAJ ZAREZERWUJESZ HOTEL W ROSJI

W naszej ofercie dostępne są również wizy służbowe:

  • na miesiąc,
  • na 3 miesiące,
  • na 6 miesięcy.