Wiza Turystyczna Dubaj


Niezbędne dokumenty:

  • wypełniony wniosek
  • kolorowy skan paszportu,
  • kolorowy skan zdjęcia paszportowego,
  • kopia rezerwacji biletu lotniczego,
  • Dokładny adres pobytu w Dubaju,

WIZA TURYSTYCZNA 550 PLN –  brutto

Czas oczekiwania na wizę:

Czas oczekiwania wynosi od 2 do 7 dni roboczych,

Dokumenty do pobrania

Zapisz wniosek wizowy na dysk