Wiza turystyczna Białoruś


Niezbędne dokumenty:

  • paszport, ważny min. 3 miesiące dłużej niż data ważności wizy, musi posiadać dwie wolne strony,
  • wniosek wizowy
  • voucher turystyczny
  • jedno kolorowe aktualne zdjęcie o wymiarach 3,5 х 4,5 cm
  • obowiązkowe ubezpieczenie kosztów leczenia za granicą,
  • jeżeli wnioskodawca jest osobą niepełnoletnią wymagane są kopie stron paszportów rodziców, zawierające dane osobiste ze zdjęciem,

Czas oczekiwania na wizę:

  • wiza normalna – 5  dni roboczych
  • wiza ekspresowa – 2 dni robocze

Opłata konsularna:

  • 25 Euro – tryb normalny,
  • 50 Euro – tryb ekspresowy.

Pośrednictwo:

Typ/Czas oczekiwania 2-5 dni roboczych
Wiza turystyczna do 10 dni 85 zł

 

 

Do ceny pośrednictwa należy doliczyć ewentualne koszty przesyłki dokumentów do miasta, w którym znajduje się placówka dyplomatyczna

 

Dokumenty do pobrania:

Zapisz wniosek wizowy na dysk