Wiza Tranzytowa Białoruś


Niezbędne dokumenty:

  • wypełniony i podpisany wniosek wizowy.
  • jedno aktualne kolorowe zdjęcie 3,5 х 4,5 cm,
  • paszport  ważny co najmniej 3 miesiące po ukończeniu okresu ważności wizy,
  • obowiązkowe ubezpieczenie kosztów leczenia za granicą,
  • ważną wizę do państwa docelowego, oraz jej ksero,
  • kopie biletu lotniczego lub kolejowego,
  • podanie od firm (dla kierowców).

W celu otrzymania wizy wielokrotnej długoterminowej dla kierowców Wnioskodawca powinien okazać dodatkowo następujące dokumenty:

  • list na blankiecie firmowym adresowany do Wydziału Konsularnego Ambasady z prośba o wydanie wiz rocznych dla wielokrotnego przekroczenia granicy dla kierowców przedsiębiorstwa „ … ” według załączonej listy (imię i nazwisko)
  • podanie ZMPD
  • ksero licencji
  • ubezpieczenie

 

WIZA TRANZYTOWA już od – 130 zł brutto -5 dni roboczych

 

do ceny wizy należy doliczyć koszt obowiązkowego ubezpieczenia medycznego, cena zależna od ilości dni.

 

Opłata konsularna:

Rodzaj wizy/Tryb 5 dni
2 dni
Jednokrotna
10 Euro +25 Euro
Dwukrotna
15 Euro +25 Euro
Wielokrotna
35 Euro +25 Euro

 

Do ceny pośrednictwa należy doliczyć ewentualne koszty przesyłki dokumentów do miasta, w którym znajduje się placówka dyplomatyczna

 

Dokumenty do pobrania:

Zapisz wniosek wizowy na dysk